Tranulökarnas jakthundskola Orsa Anke Meyer

Ännu mer träningshundar:
Valpkurs 11-12 september:
En lyckad valpkurs med supertrevliga människor och duktiga valpar igen. Alla två-och fyrbenta var mycket engagerade. Vi tränade på fältet, i skogen och i vattnet. Hundarna apporterade kanin, and, räv, mård, duva, svartfågel, dummys OCH kaninboll. En härlig helg! Tusen tack att ni kom hit med era fina valpar!
Feedback:
"Tack för en mycket givande helg. Du är en mycket bra och inspirerande kursledare. Nu har vi massa saker att träna på här i hemmaskogen. På återseende."
"Tack för en fantastisk helg med massor av bra verktyg för vidare träning."
"Tack Anke för en fantastisk helg! Trevligt att träffa alla valpar och människor och se vilka framsteg alla gjorde så snabbt! Anke du har givit oss verktyg som ska bli kul att fortsätta på hemmaplan."
"Tack för lite ny inspiration! Caspar sov gott i bilen och fortsatte sova nu när vi kom hem."

4 sept.: 2. Valpträning för Tranulökarnas G-kull
Feedback:
"Tack Anke för en fantastisk och lärorik helg! Så värdefullt att få instruktion, styrning och tips av dig, också superkul att träffa kullsyskonen och deras mattar och hussar."

"Tack Anke för en fantastisk dag med ditt enorma, positiva och vänliga engagemang! Åh vilken energi Du har!!! Nu ska vi fortsätta i din anda. Så lärorikt. Är superkul att se kullsyskonen också!! Den kärleken man ser när de får mötas är så underbar, det värmer i hjärtat. Alla syskonen är så fina också! Roligt även se deras likheter i kynnet! Ni har ordnat allt så fin med maten och allt!"

22-23 augusti: Bröderna Ebbe och Enzo vom Fresenhorst kom till träning med sina supertrevliga familjer. Två härliga, soliga träningsdagar på fält, i skogen och i vatten. Vi hann träna många moment och nu gäller det att testa alla färdigheter på jakt och att finslipa lite här och där. Spännande att höra av er igen. Ni kommer att bli fantastiska jakthundar. Lycka till i er första riktiga jaktsäsong!!!Bröderna Ebbe och Enzo vom Fresenhorst kom till träning med sina supertrevliga familjer. Två härliga, soliga träningsdagar på fält, i skogen och i vatten. Vi hann träna många moment och nu gäller det att testa alla färdigheter på jakt och att finslipa lite här och där. Spännande att höra av er igen. Ni kommer att bli fantastiska jakthundar. Lycka till i er första riktiga jaktsäsong!!!
Feedback:
"Tusen tack för en fantastisk träningshelg. Är fylld med entusiasm."
"Instämmer med Camilla! Vi fick med oss så mycket nyttig information. Tusen tack för en härlig och lärorik helg!"
"
Tack för all kunskap och guiding vi fick i helgen! Vi är jättenöjda med dagarna!"

Unghundskurs 14 augusti:

Vi hade en otrolig kurs under helgen. Många sorters väder och många sorters hundkaraktärer. De sista gjorde kursen mycket intressant för mig och trots alla skillnader mellan hundarna fungerade allt utmärkt bra. Vi tränade på fältet, i skogen och i vattnet. Jag såg bara fina apporter av mycket arbetsglada hundar. Så klart tillhör till en så pass lyckad helg mycket duktiga hundförare. Ni var toppenbra – jag är supernöjd med helgen och önskar er lycka till nu under jakten!!!
Feedback:
"
Sådan värme, kunskap, tydlighet och positiv energi du ger alla hundar och hundägare Anke! Tack för en fantastiskt rolig och givande kurs!"
"Tack så mycket för en suverän kurs!"
"Tack Anke alltid lika trevligt och lärorikt. På återseende och Skitjakt på dig i höst!"
"Tack Anke att vi fick komma och träna hos dig, du är otroligt duktig och inspirerande!"

17-18 juli: Två otroligt trevliga dagar med intensiv HZP-träning för Wildbachberger kennel.
Sååå fina, duktiga hundar, sååå trevliga hundförare och sååå engagerade uppfödare. Helgerna med er är årets höjdpunkter. Tusen tack att ni kom igen – jag njut av helgen, er och era hundar i fulla drag.
Feedback:

"Tusentack Anke! En fantastisk helg för alla oss som fick ta del av din kunskap och energi."
"Tack för en lärorik helg, nu får vi lägga oss i hårdträning med alla nya tips och infallsvinklar."
"Tack för en mkt givande helg. Hela ryggsäcken är full av verktyg, mer kunskap o härligt umgänge i fantastisk natur."
"Tack för en toppenhelg Anke!" 
Wildbachberger Ibsen
Wildbachberger Ibsen
Wildbachberger Ingo
Wildbachberger Ingo
Wildbachberger Jinn
Wildbachberger Jinn
Wildbachberger Jinx
Wildbachberger Jinx
Wildbachberger Juni
Wildbachberger Juni
Wildbachberger Juno
Wildbachberger Juno
Maxima von der Wolfstange
Wildbachberger Jindra
Valpkurs 10-11 juli
Vilken underbar helg vi hade med ett supertrevligt gäng hundförare och fantastiska hundar! Vi jobbade i alla väderlek och hundarna med. Är mycket nöjd med alla. De hade mycket olika temperament och blev lika duktiga, engagerade och fokuserade när det gällde att uppfylla en uppgift. Vi tränade apport, linförighet, ledarskap, hundkommunikation, blodspår, stopp, skott, apport i skogen och vattenarbete. Tuuusen tack till alla deltagare som gjorde den här fantastiska kursen möjligt!
Feedback:
"Valpkurs hos Anke Meyer i Orsa - klok, inspirerande, uppmärksam och omtänksam med hjälp och råd. Alltid med jakten som mål.
Spännande och mysigt att träffa andra unga münstrar från olika håll och deras trevliga förare. Tack för en fin helg!"
"Tack Anke för en toppenhelg, så mycket vi lärt oss och fått med oss sådant som vi ska träna på hemma. Många skratt och flera nya hundvänner blev en bonus!"
"Super tack för en otroligt lärorik & rolig helg."
"
Tusen tack för en mycket trevlig helg med många intryck."
"
Vilket fint gäng hundar! Tack Anke för att du delar med dig av all din kunskap. Lycka till alla valpisar och unghundar, kul att ses!"
"Tack för två lärorika dagar. Aston sover gott just nu."
"Super duper!!!"
"Tack så mycket för bilderna, och tusen tack för en otroligt bra kurs! Vi tycker verkligen att du gav bra information och tips som vi kommer ha stor nytta av i vår fortsatta träning av Otis! Boendet var också supertrevligt."

Unghundskurs 3 juli 2021
Vi hade en fantastisk unghundskurs med supertrevliga hundförare och jätteduktiga hundar som jobbade för fullt trots extrema värmen. Vi tränade reviering, apport på fält, stopp, linförighet, blodspår, vattenapport, simulerad skogsfågeljakt, lugnet på pass, stanna kvar, kroppsspråk och apport i skogen. Alla övningar med tanke på kommande jaktsäsong. Alla hundar blev mycket fokuserade när det blev ”allvar”. Med alla hundar kan jaktsäsongen börja – de kommer jobba fint. En mycket rolig dag. Tusen tack till alla deltagare!!!
Feedback:
"Vilka toppen dagar vi haft Clara och jag! Vi har åter varit på toppen bra träning hos Anke Meyer! Så nu gäller det bara att träna vidare på det vi lärt oss!"
"Tack för en superbra träningsdag i lördags! Så väl ordnat och du är så duktig på att lära ut. Det har nu gått några dagar och vi har hunnit träna på det vi lärde oss på kursen. Hunden är riktigt duktig, så nu gäller det att jag är ihärdig med träningen, så kommer det att bli bra!"
"Tack för en fantastisk rolig, effektiv och lärorik dag!"
"Tack för en bra kurs och trevlig boende!"
"Tack Anke för träningen, känns som det var mer än en dag, välbehövligt!"

1. Valpträningsdag för Tranulökarnas G-kull, 12 veckor. Vi hade en underbar dag med solsken, supertrevliga människor, duktiga hundar och god mat. Är mycket nöjd med alla fyr- och tvåbenta och överlycklig att ALLA kom!!! Tuuuusen tack!!
Feedback:
"Tusen Tack Anke!!! Det var verkligen en suveränt planerad och utförd valpkursdag får våra fina KLM- valpar! Sååå roligt att träffa alla!!! Såå superbra övningar och instruktioner som vi nu kan använda!"
"Tack för en fantastisk dag igår! Så kul att träffa alla och så himla lärorik. Vi åker hem med massor av inspiration, toppenbra träningstips och en härlig känska. Så duktiga valpar hela kullen, man blir så imponerad."
"Tack för en trevlig dag tillsammans med er. Jag kan bara tala för mig, men jag lärde mig väldigt mycket nyttiga träningstips. Så nu blir det sommarskola för Molle (och mig med). Ser fram emot att träffa er alla i september igen."
"Instämmer helt! Tack för en fantastisk dag, Anke! Väldigt lärorik. Vi kommer hem med massa inspiration, träningstips och en härlig känsla. "En till som instämmer. Ser fram emot nästa träff. Tack för allt Anke."