jakthundträning jakthundskola hundträning tranulökarnas anke meyer

Kom och upplev vad din hund kan!

Med moderna träningsmetoder lär du dig att förbereda din hund på allsidig jakt.
Är du intresserat i prov, så är min träning en bra förberedning för tyska proven HZP och fullbruksprovet VGP.

Jag sätter kvalitén över allt och därför ordnar jag helst privatlektioner eller tränar i små grupper med maximal 6 hundar.
Större "kurs" är bara bra för kursledaren. Man måste kunna reagera på alla individuella behov. Det är mitt anspråk i min träning.

Kontakt: anke.meyer@leoforst.de

Övernattningsmöjligheter finns på plats. Kolla: www.tallhed.com

Träning på Tallhed

Vi tränar alla moment som behövs under jakt och i prov:
Alla sorts apport, sök, eftersök, stopp, stånd, reviering, skott, släpspår, vattenarbete, jaktlig lydnad, allmän lydnad och ledarskap samt kommunikation med hunden. 

Jag lägger mycket värde på att hundföraren förstår all bakgrund och lär sig att kommunicera bättre med sin hund. I alla situationer står alltså team-bildning med hunden i fokus. Du kan och bör alltid fråga: "Varför?" Viktigt är att du förstår - då kommer också din hund att förstå. En bra fungerande hund kräver en bra relation mellan hund och förare och jag kan säga att jag har alltid haft stora "innan-efter-effekt" med min träning.

Kom och upplev en kortsemester här i Dalarna. Resten av familjen kan njuta många andra aktiviteter (t.ex.: fiske, paddling, vandring, cykling, segelflyg och mycket mer) medan du tränar med din hund.

Är ni en liten grupp kan ni ha en trivsam helg ihop och samtidigt gör någonting nyttig för er och era hundar.

Här kommer bilder av en sommarträningsläger där tyska hundar tränade för sina tyska prov hemma. Dels tränade de för HZP, dels för fullbruksprovet VGP. Alla hundar klarade proven suveränt och en av de (Laika vom Münsterland) blev även provvinnare på VGP.

sommarträningsläger
Här lär sig alla att gå fint i koppel - jag lovar!
Tranulökarnas Cido, Cora och Cato
VGP-moment: Räv-apport över hinder

Här kommer alla att simma!

Tranulökarnas Antonia med räven